Ambient Light

Vi ger dig chansen att ge din bil en moderniserad och förbättrad känsla på en och samma gång!

Nu med både interiörsljus och multimedia!
  • Utökad produktsortiment: Vi har nyligen utökat vårt produktutbud genom att erbjuda försäljning och montering av interiörsljus specifikt designade för BMW, Mercedes och Audi. Detta innebär att vi nu kan förse våra kunder med skräddarsydda belysningslösningar för att förbättra interiören i dessa populära bilmärken.

  • Anpassade lösningar för varje modell: Vårt sortiment inkluderar skräddarsydda interiörsljus som är precisionstillverkade för varje specifik bilmodell. Detta säkerställer inte bara en perfekt passform utan ger också varje fordon en unik och elegant interiörbelysning. Våra produkter är designade för att komplettera bilens inre och skapa en lyxig och stämningsfull atmosfär.

  • Flexibel prissättning beroende på behov: Prissättningen för våra interiörsljus varierar beroende på kundens behov. Vi erbjuder flexibla priser där kostnaden kan skilja sig åt beroende på om kunden önskar endast ett antal paneler eller hela setet för sin bilmodell. Detta ger kunderna möjlighet att anpassa sina köp utifrån sina specifika preferenser och budget.

  • Professionell monteringstjänst: För att säkerställa optimal prestanda och estetik erbjuder vi även professionell montering av våra interiörsljus. Vårt team av erfarna tekniker är specialiserade på installation av dessa belysningssystem och garanterar en smidig och korrekt montering för att uppfylla våra kunders förväntningar på både funktionalitet och design.

Varför välja oss?

Tveka inte att kontakta oss! Vi är här för att hjälpa och svara på alla dina frågor angående våra tjänster, produkter och installationer. Vår dedikerade personal finns redo att ge dig personlig rådgivning och vägledning för att hitta den bästa lösningen för just dina behov. Oavsett om det gäller Apple & Android integration, skärmbyten eller något annat, så är vi glada att hjälpa dig på bästa sätt. Tveka inte att höra av dig till oss, vi ser fram emot att höra från dig!

Om din bilmodell inte finns med i vårt nuvarande sortiment av interiörsljus, behöver du inte oroa dig. Vi strävar efter att tillgodose våra kunders unika behov och önskemål. Du är alltid välkommen att kontakta oss på Info@CarPlayAuto.se för att diskutera möjligheten att skapa ett skräddarsytt belysningspaket specifikt för din bil.

Vi förstår att varje bil har sina egna unika designelement och interiör, och vi är dedikerade att erbjuda våra kunder personliga och anpassade lösningar. Genom att kontakta oss ger du oss möjligheten att undersöka om vi kan skapa ett specialanpassat paket som passar perfekt till din bilmodell.

Din betalning är säker med Klarna/Swish. Vi har valt att samarbeta med pålitliga betalningslösningar för att garantera en trygg och säker transaktion. Med Klarna och Swish kan du vara säker på att dina betalningsuppgifter behandlas på ett säkert sätt och att du har skydd mot eventuella bedrägeriförsök. Välj Klarna eller Swish som betalningsalternativ och känn dig trygg med att din betalning är i goda händer.

Vi erbjuder regelbundet spännande erbjudanden och specialpriser på våra produkter och tjänster. Genom att följa oss och hålla dig uppdaterad på våra sociala medier kan du säkerställa att du inte missar några av våra fantastiska kampanjer. Ta chansen att dra nytta av våra erbjudanden och förbättra din bilupplevelse till ett ännu bättre pris!

Vi skickar över hela Norden

Paketen skickas alltid med express, spårningsnummer samt försäkring!

Bästa Kvalite

Våra produkter genomgår strikta kvalitetstester och omfattas av ett års garanti för din trygghet.

Kampanjer

Emellanåt erbjuder vi kampanjer på specifika system och produkter – håll ögonen öppna!

Säkra betalningar

Du kan betala med Klarna, Swish, Kort och Kontant!

Varukorg
sv_SESwedish