Om oss

Est. 2019

Vi ger dig chansen att ge din bil en moderniserad och förbättrad känsla på en och samma gång!

  • Vår specialitet är Apple & Android integration som omfattar de bästa funktionerna i CarPlay, Android Auto och skärmdubblering. Med detta kraftfulla system får du tillgång till allt du behöver från din telefon direkt på bilens skärm. Det spelar ingen roll om du använder en iPhone eller en Android-enhet – vi har dig täckt.


  •  Förutom vår specialitet inom Apple & Android integration tar vi hand om skärmbyten och montering av eftermarknadsskärmar. Om du önskar uppgradera eller ersätta din bilskärm med en mer avancerad eller anpassad skärm, så är vi experterna som kan göra det åt dig.


  • Vårt team av kunniga och erfarna tekniker är engagerade i att erbjuda dig den bästa möjliga installationen och kundupplevelsen. Vi strävar efter att leverera högsta kvalitet på våra tjänster, så att du kan njuta av de senaste teknologiska funktionerna i din bil utan bekymmer.


  • Så om du vill ge din bil en uppgradering och samtidigt förbättra dess känsla med moderna funktioner, kom till oss på Partille Brodalsvägen 1C, Lokal G7. Med vår Apple & Android integration kommer du att upptäcka en ny nivå av bekvämlighet och njutning när du kör din bil. Välkommen till oss för att ta reda på hur vi kan förvandla din bilupplevelse!

Modernisera din bil redan idag! Låt oss utföra monteringen eller beställ hem och gör det själv!

TEAMET

avatar, black, head-1299805.jpg

Hussein

VD

Varför välja oss?

Tveka inte att kontakta oss! Vi är här för att hjälpa och svara på alla dina frågor angående våra tjänster, produkter och installationer. Vår dedikerade personal finns redo att ge dig personlig rådgivning och vägledning för att hitta den bästa lösningen för just dina behov. Oavsett om det gäller Apple & Android integration, skärmbyten eller något annat, så är vi glada att hjälpa dig på bästa sätt. Tveka inte att höra av dig till oss, vi ser fram emot att höra från dig!

Din betalning är säker med Klarna/Swish. Vi har valt att samarbeta med pålitliga betalningslösningar för att garantera en trygg och säker transaktion. Med Klarna och Swish kan du vara säker på att dina betalningsuppgifter behandlas på ett säkert sätt och att du har skydd mot eventuella bedrägeriförsök. Välj Klarna eller Swish som betalningsalternativ och känn dig trygg med att din betalning är i goda händer.

Vi erbjuder regelbundet spännande erbjudanden och specialpriser på våra produkter och tjänster. Genom att följa oss och hålla dig uppdaterad på våra sociala medier kan du säkerställa att du inte missar några av våra fantastiska kampanjer. Ta chansen att dra nytta av våra erbjudanden och förbättra din bilupplevelse till ett ännu bättre pris!

Vi skickar över hela Norden

Paketen skickas alltid med express, spårningsnummer samt försäkring!

Bästa Kvalite

Våra produkter genomgår strikta kvalitetstester och omfattas av ett års garanti för din trygghet.

Kampanjer

Emellanåt erbjuder vi kampanjer på specifika system och produkter – håll ögonen öppna!

Säkra betalningar

Du kan betala med Klarna, Swish, Kort och Kontant!

Varukorg
sv_SESwedish