Kompatibilitet

Kontrollera kompatibilitet​

På denna sida erbjuder vi dig möjligheten att enkelt fastställa om din bil är förenlig med vårt system eller våra produkter. Oavsett om ditt specifika bilmärke inte finns listat, är vi beredda att skräddarsy en lösning för ditt fordon. Vänligen ta några ögonblick att fylla i formuläret nedan så att vi kan assistera dig på bästa sätt. 

På vår plattform erbjuder vi dig inte bara ett, utan två innovativa alternativ som passar en mängd olika fordonsmodeller och preferenser. 

Alternativ ett innebär att du behåller din nuvarande originalskärm och dess funktionalitet. Genom vår Apple CarPlay och Android Auto integration kan du enkelt integrera de senaste smarta funktionerna i din befintliga skärm. På så sätt kan du njuta av fördelarna med att ansluta din smartphone till bilens system, få åtkomst till navigering, musik, samtal och meddelanden med bekvämligheten av en sömlös integration.

För dem som söker en mer omfattande förändring, erbjuder vi alternativ två där du kan byta ut din nuvarande skärm mot en nyare, modernare modell. Vårt sortiment inkluderar skärmar med olika nivåer av avancerade operativsystem, anpassade för att möta dina önskemål. Oavsett om du letar efter intuitiv användarvänlighet, imponerande grafik eller avancerade funktioner, har vi skärmar som kan skräddarsys efter dina preferenser. 

Våra system och produkter passar till

Klicka dig in på ditt bilmärke

Finns inte din bilmodell med?

Fyll i formuläret nedanför så återkommer vi till dig med möjliga alternativ till ditt fordon!

Vi skickar över hela Norden

Paketen skickas alltid med express, spårningsnummer samt försäkring!

Bästa Kvalite

Våra produkter genomgår strikta kvalitetstester och omfattas av ett års garanti för din trygghet.

Kampanjer

Emellanåt erbjuder vi kampanjer på specifika system och produkter – håll ögonen öppna!

Säkra betalningar

Du kan betala med Klarna, Swish, Kort och Kontant!

Varukorg
sv_SESwedish