VAG Modeller

Dessa produkter passar de flesta VAG- Modellerna

Vi har en dedikerad sida för Audi-modeller där du kan hitta skräddarsydda lösningar.

2006-2014

Vi erbjuder en unik möjlighet att uppgradera genom att byta ut din äldre enhet mot helt nya original liknande alternativ. Med trådbunden Apple CarPlay och Android Auto får du en sömlös anslutning till ditt fordon, vilket ger dig tillgång till de senaste smarta funktionerna på ett sätt som smälter in perfekt med din bilens design.

Uppgradera din körupplevelse med modern teknik och behåll samtidigt den autentiska känslan. Ta steget mot en mer uppkopplad och bekväm resa med våra nya trådbundna Apple CarPlay och Android Auto-enheter!

2014-2022

Med de senaste enheterna kan vi enkelt förvandla din originalskärm till en kraftfull och mångsidig plattform. Uppgraderingen inkluderar Apple CarPlay, Android Auto och skärmdubblering, vilket ger dig en komplett anslutning och en smartare körupplevelse. Väljer du att uppgradera med vår box-lösning, kan du njuta av trådlös anslutning till Apple CarPlay och Android Auto. Det innebär att du kan ansluta din smartphone utan att behöva krångla med sladdar.

För de bilar som är kompatibla med originaluppdatering, kan vi erbjuda en trådlös anslutning som garanterar en stabil och pålitlig prestanda.

Oavsett vilken typ av anslutning du väljer, strävar vi efter att ge dig en smidig och modern fordonsupplevelse. Våra uppgraderingar ger dig möjlighet att integrera de senaste tekniska funktionerna i din bil, och vi ser fram emot att hjälpa dig att ta steget mot en mer ansluten och upplevelserik resa.

Några av de fordon som potentiellt kan uppgraderas inkluderar:

Golf

Polo

Scirocco

Passat

Passat CC

Sagita

Jetta

Sharan

Transporter

Touran

Octavia

Leon

Ibiza

Och många fler modeller!

Är du osäker på vilken variant du har/behöver?

Då kan du bara fylla i formuläret nedanför så återkommer vi till dig så fort vi kan!

Kompatibilitet

Förfrågan

Ditt namn(Obligatoriskt)
Din e-postadress(Obligatoriskt)

Vad har du på hjärtat?

Berätta vad du vill. Om du undrar över något är det bara att fråga.
Dra filer hit eller
Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, Max filstorlek: 1 GB, Max antal filer: 6.
    Varukorg
    sv_SESwedish